Diivanid

Kuidas leida oma koju ideaalne diivan?

Diivan on kodu süda - koht, kus lõõgastuda, veeta aega perega ja võõrustada külalisi. Diivani valik kõikide nende ilusate mudelite seast võib tunduda keeruline, kuid ära muretse – meil on sulle mõned lihtsad ja praktilised näpunäited, mis muudavad selle protsessi palju lihtsamaks. Ikka selleks, et saaksid leida parima iseenda ja oma kodu jaoks.

erksavärviline-diivanikomplekt.jpg

1. Diivani jalgade valiku olulisus

Diivani jalgade valik on oluline osa diivani isikupärastamisest, ning peaks olema kooskõlas nii teie esteetiliste eelistuste, kui ka praktiliste vajadustega. See võimaldab luua mööblieseme, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid on ka mugav ja vastupidav.

Jalgade stiilid ja kõrgused:

Diivani jalgade materjalid: 

Valikus on erinevad materjalid, nagu puit, metall või isegi komposiitmaterjalid. Igaühel oma esteetilised ja funktsionaalsed omadused.

Jalgade roll diivani funktsionaalsuses

Kohandatavus ja paindlikkus:

Meie, Sofaservices pakume laia valikut erineva stiili ja kõrgusega diivanijalgu. Meie e-poes on võimalik isegi standardmudelitele valida endale sobivad jalad, pakkudes seeläbi suuremat paindlikkust ja isikupära diivani kujundamisel.

erinevad-diivanijalad-valikus.jpg

2. Diivani mõõdud ja proportsioonid

Diivani suurus peaks olema kooskõlas sinu eluruumi suuruse ja kujuga. Enne ostmist mõõda oma tuba ja mõtle läbi, kuidas diivan sinna sobituks. Sofaservice pakub võimalust kohandada diivani mõõte vastavalt vajadustele, et see sobituks ideaalselt su ruumi ja elustiiliga. Suur diivan suures elutoas loob luksusliku ja kutsuva atmosfääri, samas kui kompaktsem variant on ideaalne väiksematele pindadele, pakkudes mugavust ilma ruumi domineerimata.

3. Asukoht, asukoht, asukoht!

Diivani paigutus ruumis mängib suurt rolli. Kui plaanid diivani paigutada akna alla, siis mõtle hästi läbi diivani kõrgus. On oluline, et see ei varjaks vaadet ega päevavalgust. Tasub teada, et päikese käes olev diivan pleegib ajas kiiremini. Kui sul on kindel soov oma mööbel päikeselisemasse kohta panna, siis jagame meeleldi soovitusi, milline kangas sel puhul parem valik oleks. 

Televiisori poole suunatud diivani puhul on tähtis, et diivan oleks mugav ja seljatugi piisavalt kõrge. Keset tuba paigutatud diivan võib olla suurepärane viis toa jaotamiseks või eraldiseisva fookuspunktina.

4. Diivani stiil ja kuju

Klassikaline diivan: Sobib traditsioonilise kujundusega koju, kus on rõhku pandud ajatule elegantsile. Klassikalise diivani kangas võib olla rikkalik, näiteks samet või brokaat. Tavaliselt on kasutatud neutraalseid toone või pastelseid värve. See diivan sobib ideaalselt traditsioonilise kujundusega koju, kus on rõhku pandud ajatule elegantsile, kus soovitakse luua soe ja külalislahke atmosfäär. Klassikaline disain on aegumatu ja pikaajalisem investeering. Sofaservice valikus on klassikaline diivan Cloudy.

Modernne diivan: Modernnsed diivanid on lihtsate, selgete joonte ja minimalistliku disainiga. Materjalid, mida kasutatakse, võivad olla nii looduslikud, kui ka tehislikud, värvid on üldiselt ühetoonilised. Kaasaegne diivan sobib eriti hästi minimalistliku või kaasaegse sisekujundusega ruumidesse, kus on rõhku pandud funktsionaalsusele ja selgetele vormidele. Ideaalne valik loftidesse. Sofaservice valikus on modernne diivan Trendy.

Mooduldiivan: Mooduldiivanid koosnevad eraldi osadest, mida saab vastavalt vajadusele ümber tõsta ja liigutada. Moodulitest koosnevad diivanid on eriti praktilised avatud planeeringuga kodudes, kuna neid saab kohandada vastavalt vajadusele. Kui sulle meeldib oma tuba aeg-ajalt ümber tõsta, annab mooduldiivan selleks suurepärase paindlikkuse. Tõsta oma kodu ümber kasvõi iga päev. Sofaservice valikus on mooduldiivanid Fluffy ja Softy.

Diivani ja tugitooli combo: See kombinatsioon koosneb suuremast diivanist ja ühest või mitmest sobivast tugitoolist. Kombinatsioon, mis võimaldab luua mitmeid erinevaid istumisnurki suuremates elutubades. Sobib suurepäraselt ruumidesse, kus toimuvad tihti külaliste vastuvõtud või pereõhtud, pakkudes samas piisavalt privaatsust üksikistujatele. Sofaservice valikus on populaarseks comboks olnud Forte.

Nurgadiivan: Nurgadiivanid on ideaalsed suurtesse ruumidesse ja avatud planeeringuga kodudesse. Neil on tavaliselt suur ja kutsuv istumisala, mis sobib ideaalselt peredele või neile, kes armastavad lõõgastuda diivanil pikutades. Lisaks maksimeerib nurgadiivan ruumi kasutust, sobitudes ideaalselt toa nurkadesse. Sofaservice valikus on nurgadiivanid Classy ja Bossy.

Kohanda oma diivanit

Kõik meie diivanid on kohandatavad. See tähendab, et saad ise valida kanga, mõõdud, istumissügavuse, diivani jalad, kuju ja jäikuse. Olgu sul eripärane ruum või kindlad mõõtude eelistused, meie paindlik lähenemine tagab, et saad diivani, mis sobib su eluruumi ideaalselt. Kui sul on erisoove või isiklikke kujundusideid, võid tulla meie juurde oma pildi või ideega, ja meie kogenud meeskond aitab sul selle ellu viia. Meie eesmärk on tagada, et sa saaksid just selle diivani, millest oled unistanud ja mis rikastab sinu kodu.

5. Materjal, mis kestab

Diivani materjal mõjutab nii mugavust, kui ka diivani vastupidavust. Enne diivani ostmist mõtle hoolikalt läbi, milline materjal sobib kõige paremini just sinu kodu vajadustega. Pakume laia valiku erinevaid kangaid, mis on keskkonnasõbralikud ja testitud ohtlike kemikaalide suhtes. 

Tänapäeval on kangad niivõrd kvaliteetsed ja meie oleme oma valikusse võtnud ainult parima. Ära mõtle liigselt üle ja tee julgemaid ning huvitavamaid valikuid. Kata diivan buklee või velvetiga, ning vali erksad värvitoonid. Meie kogemus näitab, et inimesed väsivad diivanist ise enne, kui see jõuab otsad anda.

diivani-kangas-materjalid.jpg

Eemaldatav diivanikate

Diivan on tihti kodu keskpunkt, kus veedetakse palju aega, olgu siis lõõgastudes, külalisi võõrustades või lihtsalt igapäevaelu hetki nautides. See tähendab, et diivan peab olema mitte ainult stiilne, vaid ka praktiline ja vastupidav. Siinkohal tulebki mängu eemaldatava ja pestava diivanikatte olulisus.

Peredele, kus on lemmikloomi või väikeseid lapsi, on eemaldatav ja pestav diivanikate lausa asendamatu. Lapsed on tihtipeale ettearvamatud ja õnnetused, olgu need siis mahlaloik või šokolaadiplekk, on paratamatud. Lemmikloomadega kodudes võib diivanile koguneda karvu, käppadega toodud mustust jalutuskäikudelt või isegi mõni üllatuslik plekk.

Eemaldatav diivanikate pakub lihtsat lahendust sellistele ootamatustele. Vajadusel saab katte kiiresti eemaldada, masinas puhtaks pesta ja taas diivanile asetada. See mitte ainult ei pikenda diivani eluiga, vaid aitab hoida selle värske ja puhtana.

Lisaks praktilisusele võib eemaldatava katte kasutamine anda ka vabaduse oma toa stiili hõlpsalt muuta. Soovi korral võid aja jooksul muretseda mitu erinevat katet, mis võimaldab sul diivani välimust hooajaliselt või meeleolu järgi kohandada.

6. Värvi ja mustri valik

Värvid ja tekstuurid on sisekujunduses määrava tähtsusega. Vali diivanile värv või muster, mis kajastab sinu isiklikku stiili ja sobitub sujuvalt ülejäänud ruumiga. Heledad toonid aitavad visuaalselt ruumi avardada, pakkudes sellele kergust ja avarustunnet, samal ajal kui tumedamad toonid annavad ruumile sügavust, hubasust ja intiimsust.

Erksavärviline diivan võib monokroomses ruumis toimida tugeva aktsendina, lisades ruumile elavust ja unikaalset karakterit. Aga lisaks esteetikale on äärmiselt oluline ka kangaste praktilisus. Kui kodus on lapsed või lemmikloomad, on oluline valida kangas, mis vastab sinu kodu vajadustele, et igapäevaelu oleks vaba liigsest stressist. Tumedamad, kirjud ja säbrulised kangad aitavad peita plekke ja kahjustusi. Eelista kangaid, mis teevad elu lihtsamaks, et ei peaks igakord paaniliselt reageerima, kui näiteks laps muffiniga diivanile läheneb. Vali kangas, mis on ilus, kuid samal ajal ka vastupidav ja praktiline, tagades rahuliku ja muretu elu kodus.

7. Kvaliteet ja vastupidavus

Investeering kvaliteetsesse diivaniraami ja polsterdusse tasub ennast igal juhul ära. Kindlasti on kiusatus osta soodsam toode, kuid pikas perspektiivis on seal palju miinuseid ja peavalu. Sofaservice pakub oma diivanite karkassile 20-aastast garantiid, tagades sinu investeeringu pikaajalise väärtuse. Kvaliteetne diivan on mugav, vastupidav ja ajatu.

8. Mis on sinu eelistus: pehme või kõva diivan?

Lisaks ruumi suurusele tasub mõelda ka diivani ergonoomikale. On diivaneid, mis on mõeldud rohkem lebotamiseks ja on neid, mis toetavad paremini istumist. Diivani pehmus või kõvadus on suuresti maitse küsimus, kuid mõned praktilised kaalutlused võivad aidata sul otsustada. 

Kõvem diivan:

Pehmem diivan:

Oluline on leida diivan, mis vastab sinu vajadustele – olgu see pehme, jäik, sügava istmega või püstisema istumisega. Proovi erinevaid diivaneid, et leida endale kõige sobivam.

Oleme sinu lähedal ja toodame kõike kohalikult. Miks see on nii mainimisväärne? Sest saad soovi korral tulla tootmisesse proovima, kas valmistatava diivani jäikus/pehmus sulle meeldib. Ühtlasi oleme kogu protsessi ja ka järelteeninduse ajal mugavalt siin samas sinu jaoks olemas. Meie showroom asub Harjumaal  Tabasalus, kus saad tutvuda erinevate mudelite, kangaste ja võimalustega ja meie kogenud spetsialistid aitavad sul leida ideaalse diivani, mis vastab sinu ruumi vajadustele ja stiilieelistustele.

Lõpetuseks tahame rõhutada, et meie kliendisuhe sinuga ei lõpe diivani ostmisega. Meie järelteenindus on pühendunud sinu vajaduste rahuldamisele ka pärast ostu. Kui sinu diivani padjad ajapikku vajuvad, oleme valmis neid uuesti täitma, et tagada täielik mugavus. Pidev tootearendus tähendab, et jätkame oma toodete täiustamist ja uuendamist. Sofaservice’is ei unusta me sind pärast ostu – sa oled meile jätkuvalt oluline. Meie eesmärk on pakkuda sulle pikaajalist väärtust ja rahulolu, mis kestab kaugemale esialgsest ostuhetkest.

Võta meiega ühendust, et leida endale ideaalne diivan.

Jaga postitust:

Facebook

“Diivan on väga ilus ja pehme ja on külalistelt palju kiita saanud! Meie oleme rahul.”

Liina